Brief van Simone (finaal)

0
Hoe lank gaan ek lees: 5 minute

deur Bobcat

(Lees vorige aflewering HIER)

Ek en die brief is onafskeidbaar, maar dit is nou ‘n paar weke later en ek kon nog nie die moed bymekaarskraap om verder te lees nie. Die vragmotor wat ons “Transito” toe vat is haastig. Ons is ook haastig. Dit is lekker om die groen van die ou Transvaal te aanskou, maar diep in my binneste woel dit. Is Simone werklik iets in my verlede? Is ek bereid om haar te laat gaan?

Vossie kom skud my hand, klap my op die skouer met ‘n “sterkte ‘sant.” Ek kyk hom agterna en voel half skuldig oor wat gebeur het. Hy het dieselfde aand omverskoning kom vra en die res van die trippie semi uit my pad gebly.

“Geen kwade gevoelens,” het hy gesê. Hoewel ek lus was om hom weer te moer was ek verlig, want ek het nie kans gesien vir nog ‘n “peg” nie.

Ouboet praat nie veel nie, maar hy laat nie die biere koud word nie. “My treat vanaand,” het hy gesê toe hy my kom oplaai en beduie het dat ons vanaand gaan jol. Hy het langs die pad gestop omdat hy wou hoor wat pla. Ek kon nie glo hoe ek uitgepak het voor hom nie.

“Fok haar. Die see is vol visse,” was sy opsomming en terwyl ons ry het ek die pienk koevert en sy inhoud by die venster uitgehou en die bladsye een vir een in die wind hulle koers laat kry. Soos die bladsye tussen my vingers uitgepluk word, voel dit asof my hart aan skerwe spat, maar ouboet is waarskynlik reg. Fok Simone.

Ek het nie veel ritme in my liggaam nie, maar na ‘n paar stywe doppe verander ek in “Fred Astaire.” Ek en ouboet het die jackpot geslaan. Die dansvloer is vol vroulike lywe. Alle inhibisies is by die deur uit. Meisies giggel en ruil plekke voor my, party druk teen my aan en fluister in my oor. Meestal die regteroor waarin ek ongelukkig nie veel gehoor oor het nie. Ek skud maar net my kop, skuur teen hulle aan en glip my hande oor hulle kurwes.

Ongeveer elfuur beduie ouboet dat hy gatvol is en wil ry. Ek sleep ‘n rooikop agter my aan tot by ouboet se motor. Hy en ‘n blonde nommertjie is reeds in die voertuig. Die passasiervenster sak en ek kry ‘n bossie sleutels. Ouboet skud sy kop liggies heen en weer en ek besef dat ek nie vroeg moet huis toe gaan nie. Terwyl ek die motor agterna kyk is die rooikop, wat agter teen my staan, se hand onder my hemp in en sy vryf met haar vingerpunte oor my maag, bors en net-net onder my broek se gordellyn.

Die luggie is koel maar haar hand wat bo by my broek wil-wil inglip maak my warm. Ek draai om, buk effens laer, glip my regter arm om haar middel, trek haar nader en my lippe ontmoet hare. Sy proe na Martini en ruik na die klub, maar dit sit my nie af nie. My arms gly nou albei om haar middellyf en ek tel haar op. Sy vou haar bene om my heupe. Ek het al amper vergeet hoe hemels verbode vrugte proe wanneer ek haar oor ‘n Volla, wat in die parkeerarea staan, se bonnet drapeer.

Haar tiete is reeds bo die rekmateriaal rokkie uitgedop en haar tepels staan soos verjaarsdagkoek kersies. Terwyl ek haar tiete suig en byt, broeknaai ek haar warm. Sy is nie skaam nie en ek kan deur my gebleikte denim die hitte van haar verleidingsput voel.

“Kondoom?” vra ek.

Sy skud haar kop negatief en mompel iets van die pil, maar my piel is reeds tussen haar lippies en ek smoor haar sin met my mond. My besnede pielkop wurg verder tussen haar nat lippies in. Meteens is dit baie nat, warm en hemels en ek gly in haar in tot teen my lyf. Haar hande gryp krapagtig teen my blaaie en “Njaaa” ontsnap deur haar oop mond, as ek teen haar vasslaan.

Haar voete word hoog teen my bo-bene vasgetrap sodat sy nie sal afgly nie. Ek druk weerskante van haar lyf met my handpalms op die bonnet en trek my piel agter toe tot net tussen haar labia. “Njaaa”…. en ek stamp hard in haar weg. Haar groen oё dop om en haar voete draai dwars op my bo-bene soos sy probeer groter oopmaak.

Ek trek terug, krom my rug, span my maagspiere en stamp so hard as ek kan in haar in.

“Njaaa … njaaa,” glip oor haar lippe met elke in en uittrek. Haar hande nou krampagtig om my voorarms geslaan. Ek kan voel hoe die gulp gedeelte van my broek sopnat raak teen my onderbroeklose onderlyf.

“Njaaa, njaaa, njaaaa,” en ek begin voel hoe die maande se gespaarde saad in my ballas opbou. Ek probeer die ritme hou sodat ek kan uitpluk op die regte oomblik, maar die rooikop het ander planne. “Njaaa, njaaa, njaaa, njaaaaaa,” en dit voel of ek gaan oopbars.

“Fok sy sal nie wen nie,” is al wat deur my gedagtes gaan, en ek stamp my piel diep in haar op terwyl ek vooroor buig, my hande onder haar skouers deursit en op haar skouers vasgryp.

“Nja,” ‘n klein skril enetjie en ek weet die hoek is reg. Haar bene vou nou oor my rug en kruis mekaar. Met die terugtrek tel haar boude effens op van die bonnet, maar as ek vorentoe instamp ruk ek haar aan haar skouers hard af oor die hele lengte van my skag sodat haar onderlyf hard met die metaal bots en haar klit tussen ons pubis bene vas kap.

“Njaaaaaa … njaaaaaa … njaaaaaaaaaa,” en ek voel hoe haar bene krampagtig veg om hulle greep te behou. Die blote gedagte aan haar wat haar orgasme bereik stuur my oor die afgrond en ek begin spuit terwyl ek probeer uitpluk. “NJaaaaa,” as my saadbom in haar losbars en soos ek uittrek aanhou spuit.

Ek kyk af na haar kom besmeerde poesie en my steeds ejakulerende voёlkop, besef dat dit in elk geval te laat is en stamp met ‘n diep “huh” weg in haar nou seepgladde poes. “Dieper … moe- njaaaa -nie stop nie … njaaaa … harder… njaaaaaaaaaa,” gil sy as sy haar sappe oor my staf  laat oopbars. Ek druk diep in haar in en hou my piel daar terwyl haar poesie krampagtig oor my saamtrek en los, asof sy die laaste saad wil uitsuig.

Ek druk haar terug op die bonnet en ons lippe ontmoet en sy soen my oopmond. Ons tonge dartel en knoop en lek teen mekaar terwyl ek haar, met my in haar, teen die kar vaspen. Die rooikop is warm en die oomblik is hemels, maar soos my voёl verslap tref die realiteite my.

“Natasha …” sê sy met ‘n uitgestrekte hand, terwyl ons ons klere regtrek. Ek buk effens vooroor, soen haar weer hard en innig op die mond. Sy staar my agterna met haar hand steeds uitgestrek as ek oor die pad stap en in die donker verdwyn.

“Fok jou, Simone,” is al wat deur my gedagtes gaan terwyl ek eers op my horlosie kyk en dan na ‘n naby geleё singles bar stap …

0

11 thoughts on “Brief van Simone (finaal)

 • Avatar
  Feb 2, 2019 at 11:24 am
  Permalink

  Dames, daar is ‘n terme vir hierdie optrede, dit word bossie of bosbefok genoem. Weet van n paar sulke gevalle. Bobcat, baie netjiese storie, duidelik was jy ook dalk daar. (ini bos)

  Reply
 • Avatar
  Feb 1, 2019 at 11:34 am
  Permalink

  Jy’s reg Annelise, ek was onoplettend…sjoe dit maak die storie eintlik baie gevoelvol en emosioneel.

  Reply
 • Avatar
  Feb 1, 2019 at 10:18 am
  Permalink

  Die brief se inhoud was dalk die omdraai punt.
  Tog het die ouens in die army baie keer sin in die lewe verloor.
  …baie goed geskryf Bobcat…so naby aan die ware been dalk
  Dankie vir die deel daarvan.

  Reply
  • Avatar
   Feb 1, 2019 at 10:32 am
   Permalink

   Hy weet nie wat die brief se inhoud was nie …

   Reply
   • Avatar
    Feb 1, 2019 at 10:47 am
    Permalink

    En dit ontstig my steeds….

    Reply
    • Avatar
     Feb 1, 2019 at 10:48 am
     Permalink

     My ook 🙂

     Reply
 • Avatar
  Jan 30, 2019 at 5:21 pm
  Permalink

  En hier wag ek saam in spanning oor wat sy geskryf het.
  Lekker storie.
  Sien uit na jou volgende bydrae…

  Reply
 • Avatar
  Jan 30, 2019 at 2:26 pm
  Permalink

  Annelise en Annie, dis ongelukkig wat die army aan party manne gedoen het.

  Bobcat, briljante storie. Ek het dit terdeë geniet.

  Reply
 • Avatar
  Jan 30, 2019 at 1:50 pm
  Permalink

  JY HET NIE DIE BRIEF GELEES NIE!!! Maar dankie vir die storie, dit vat so bietjie aan mens se hart

  Reply
  • Avatar
   Jan 30, 2019 at 2:02 pm
   Permalink

   Dit het my ook totally uitgefreak dat hy nie die brief gelees het nie. Hy is dalk verniet hartseer en beskadig vir die res van sy lewe. 🙁

   Reply
   • Avatar
    Jan 30, 2019 at 4:27 pm
    Permalink

    Verstaan jy?! Voel ek kan hom skud

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)