Tante Tina (2)

17+
Hoe lank gaan ek lees: 4 minute

deur Jagsie

(Lees vorige episode HIER)

Taalversorging deur Lusman

 

Dis die volgende oggend … die dag waarop tant Tina Kaap toe vlieg.

Ek word wakker met die reuk van spek en eiers. Ek trek my kortbroek aan en stap kombuis toe. Terwyl ek stap, probeer ek nog wat gisteraand gebeur het in my kop verwerk kry.

In die kombuis staan Tante Tina – naak, soos gisteraand. Sy sê vir my: “Vat hier … jou ontbyt is reg. Ek moet nog ontbyt eet en regmaak, so eet vinnig.”

Ek doen toe so en kry dit reg om te gaan stort. Soos ek die watervloei in die stort regkry, sluip sy van agter af op my af. Sy sit haar arms om my en begin met my ballas en piel speel.

Tant Tina fluister saggies in my oor: “Nou is dit tyd vir mý ontbyt.” Ek hoor hoe sy die klem op “my” plaas, maar weet nie wat sy bedoel nie. Ek draai om en wil die stort afsit. Sy stop my, kyk in my gesig en sê: “Johan, nou sal ek jou leer hoe om ‘n vrou ordentlik te naai. Want gisteraand was dit ék wat jóú genaai het.”

“In die stort?” wil ek weet.

“Ja”. Sy druk my in die stort in en klim agter my in. Sy maak die deur agter haar toe. Die water stroom oor ons. Dan draai sy my om sodat ek vir haar kyk en sê half gebiedend: “Eet my nou … daar’s nie baie tyd nie.”

Ek volg die bevel, want ek weet nie wanneer ek ooit weer die kans gaan kry om ‘n vrou te naai nie. Want ek sukkel om met girls en vrouens te kommunikeer. Dis net met tante Tina wat ek gemaklik mee kan praat … en van gisteraand af, kan naai!

Ek kan hoor en voel hoe haar asem begin jaag soos ek haar poesie eet en lek. Die water loop oor my gesig en oor haar poesie terwyl ek met haar besig is. Skielik gee sy twee klein gilletjies. Dan is daar een harde moan as sy haar orgasme kry. Sy spuit, soos gisteraand, weer kom oor my. Ek bly haar lek soos sy kom. Net nadat sy klaar geklimaks het, trek sy my weer op. Sy soen my en terwyl sy dit doen vryf sy my piel. Dit hou vir ‘n paar sekondes aan.

“Naai my nou en naai my hard, ek soek nie verskonings nie,” sê sy, terwyl sy haar regterbeen oplig om haar poesie meer bereikbaar vir my te maak.

Ek weet nie presies wat dit beteken om hard te naai nie, maar dink dat ek dit seker nie sonder my piel kan doen nie. Ek druk derhalwe my piel, wat nou van die vrywery baie styf is, in haar nat poesie in. Haar regterbeen lê in die waai van my linkerarm, waarmee ek dit in die lug hou. Die water klets nog steeds op ons neer.

Ek beweeg eers stadig in en uit. Soos ek op ‘n keer terugtrek, sit sy die been wat ek in die lug hou om my lyf. Sy druk my met die been hard in haar in. “Dis hoe jy dit doen!” Sy kyk my vol in die gesig. Dis duidelik dat sy meer diepte soek.

Ek pas my tempo aan om dieper en vinniger in en uit te beweeg met elke steekhaal. Ek stamp harder as netnou. Na so ruk daarvan spring sy op en vou haar bene om my. Ek druk haar teen die muur van die stort – wat ‘n outydse lekker groot stort is – en begin met al die krag in my haar verder pomp met my kort, harde piel.

Ewe skielik stoot sy my weg, sodat my piel uit haar uitglip. Sy draai om, buig ‘n bietjie vooroor en sê: “Nou kan my van agter naai.”

Ek druk eers per ongeluk my piel in haar hol in. Sy ruk en sê: “Daai is die verkeerde gat! Ek sal jou anderdag leer van daai gat.”

Sy vat seep en maak haar boude vol skuim. Sy staan ‘n bietjie meer regop, vat my hande en bring dit nader aan haar tiete. Ek gryp hulle en druk hulle. Maar ek wil nie seermaak nie en druk hulle saggies. Maar sy dink dis te sag en druk my hande. Ek kry die boodskap en begin haar tiete meer knyp as net druk. Vir ‘n vrou van haar ouderdom het ek gedink haar tiete sal al meer hang.

Ewe skielik begin haar bene bewe en sy kom. Met haar wat kom en so mooi skree van lekkerkry, kom ek sommer ook – en so diep in haar poesie soos wat ek kan.

Sy draai om en sê dit was lekker, maar ons moet gou klaar wees. Sy moet nog pak en regmaak vir haar vlug. Sy sê ek moet haar kar terugry van die lughawe af, want sy wil nie daai parkeerpryse betaal nie.

Op pad huis toe dink ek aan wat gebeur het die afgelope 24 uur. Terwyl ek nog so top oor al die avontuur wat ek gehad het, kry ek ‘n boodskap van tante Tina af wat lui: “As jy by die huis kom is daar ‘n verrassing in jou tas, maar jou ouers mag nie sien nie, onthou. En vat jou vriende uit vir ‘n dop of iets.”

So kon ek toe nou nie wag om by die huis te kom nie. Toe ek by die huis stop, wil my ma my tas met die oornagklere vat om te gaan was. Maar ek stop haar en sê: “Ek moet eers my horlosie en van my skoolboeke uithaal.”

Ek maak spore na my kamer toe met my tasse. Ek vermoed daar wag iets soos geld vir my. Ek begin soek na die verrassing wat tante Tina vir my gelos het.

Na so paar minute se soek, kry ek ‘n klein sakkie van lap met ‘n koevert daaraan vasgekram. Ek maak eers die koevert oop en kry R600 met ‘n nota wat lui: “In die sakkie is ‘n G-string van my wat ek gedra het toe ek jou gister by die skool kom optel het. Jy moet dit mooi oppas en hom vir my terugbring met ‘n bietjie van jou kom in as jy my weer sien.”

Die eerste ding wat ek met die pêntie doen is om aan hom te ruik. Ek dink toe dit ruik nes sy. Maar toe wonder ek hoe lank die pret met tante Tina gaan aanhou. Gaan ons weer naai? Toe tref dit my ek hou nie van masturbasie nie – maar sy wil hê ek moet op die pêntie kom vir haar. Maar ek sal dit vir haar doen, dink ek by myself.

Later die middag hoor ek my ma is op die foon en ek hoor tante Tina se naam. Na die oproep sê my ma vir my tante Tina sê dankie vir die kuier. Sy sê dis die beste kuier by haar so ver gewees, want ek het haar goed getroos.

Net daar kry ek weer ‘n boodskap van tante Tina op my foon – dié keer met ‘n foto …

 

(Lees volgende episode HIER)

17+

6 thoughts on “Tante Tina (2)

 • Oct 30, 2019 at 7:50 pm
  Permalink

  Ai lekker lekker
  Ek sien uit na nog lekker stories van jou.

  Reply
 • Oct 19, 2019 at 12:53 pm
  Permalink

  Die tante moet asb net een ding leer. Dit is as n mens fotos laat neem dan dra jy nie n “padded bra” nie. Dis soos om hulle agter n verhoog se gordyn weg te steek.

  Reply
 • Oct 18, 2019 at 7:49 am
  Permalink

  Jagsie, weereens baie netjies geskryf. Jy mag maar nog stories ingee. Wens daar was nog sulke tantes in ons lewens.

  Reply
  • Oct 18, 2019 at 9:24 am
   Permalink

   Ysbeer, ek en jy weet, as manne wat nie meer tieners is nie, daar is nog BAIE sulke “tantes” as ons hulle net kan kry en leer ken…..☺

   Reply
 • Oct 17, 2019 at 10:38 am
  Permalink

  Jagsie, tel jou seeninge, so’n tante is enige seun ( lees ook : man! ) se droom…
  Jou tant’Tina storie sover baie geniet en jy skryf lekker.
  Laat kom maar nog as jy wil.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)
Enable Notifications.    Ok No thanks