Tante Tina (3)

12+
Hoe lank gaan ek lees: 7 minute

deur Jagsie

Taalversorging deur Lusman

 

(Lees vorige episode HIER)

In die week wat tante Tina in die Kaap is, kry ek gedurig naakfotos van haar af. Ek wonder toe of dié nie net ‘n manier is vir haar om oor die dood van haar man te kom nie. Toe ek vra, sê sy nee, dit was nog altyd ‘n fantasie van haar om ‘n seun – een wat amper klaar met hoërskool is – te naai. Want op daardie ouderdom sou hy minder as die helfte van haar ouderdom wees en dis wat sy eintlik wil hê. Sy voeg by haar man het haar, terwyl hy nog gelewe het, toestemming gegee om ‘n veel jonger ou te naai. “En gelukkig was jy toe daardie ou!” het sy ge-SMS.

Die tyd is hier om finaal afskeid van haar man te neem. Sy het sy lyk laat opvlieg Pretoria toe vir die verassing.

Na die onthaal, net na die diens, vra sy my ouers of ek saam met haar kan ry tot by die verassingsentrum. My ouers stem in. Ek dink nie tweekeer of ek moet inwillig nie. Die soewenier-pêntie wat sy vir my agtergelaat het, is in my broeksak. Ek kan nie wag om dit vir haar terug te gee nie, vol kom soos sy versoek het. Soos ons agter die lykswa aan ry, trek sy haar rokkie ‘n bietjie op. Ek wonder nog wat sy doen, toe sy my hand gryp en dit op haar sopnat poesie sit. Ek kom agter sy’t nie ‘n pêntie of iets anders aan nie.

“Het jy my pêntie saamgebring?” wil sy weet. Ek knik. Sy vra my om dit uit te haal en my piel ook uit my broek te trek.

Ek wonder vir ‘n oomblik aan die wysheid van wat sy vra. Maar die vensters van haar kar is donker getint, so jy sien nie rerig in van buite nie. Ek het nou ‘n erg stywe piel van die vattery aan haar poesie. Dan gee sy my nóg ‘n instruksie: Ek moet weer in die pêntie, wat ek nou in my hand het, my saad skiet. Want sy wil my warm kom teen haar poesie voel as sy uitklim om die laaste papiere te teken.

Ek doen wat sy sê en gee die beskiete pentie vir haar aan, voor ek my piel in my broek terugsit. Ek vra haar of sy nie gaan swanger raak met al die kom van my by haar poesie nie. Ek’s bang. Sy sê nee, nie in die minste nie. Sy voeg by dat sy ‘n operasie gehad het toe sy jonger was – om kanker te voorkom – en dit het gemaak dat sy nie kan swanger raak nie. Dit stel my gerus en gee my sommer ook ‘n bietjie verligting oor ons vorige keer.

Toe ons ry, bel sy my ouers en vra of ek weer kan oorslaap, want dis skoolvakansie. Sy wil my ook uitvat om dankie te sê vir al die ondersteuning wat ek haar gebied het.

Op pad na haar huis toe, gaan tel ons vir my klere op by ons huis. My ouers sê ek moet dit geniet. Wetend wat ek weet, glimlag ek van oor tot oor en sê ek sal.

Om die draai van ons huis trek sy af. Sy sê vir my ek moet oorvat. Sy’s vol vertroue in my bestuursvermoë, want sy het my vir my lisensie geleer bestuur. Ek wonder hoekom ek nou ewe skielik moet ry, maar is gretig om haar wens uit te voer. Sy ry ‘n BMW M2 en met sy spoed en krag is dit lekker om hom bestuur. Ek het skaars weggetrek, toe ek agterkom waarmee sy besig is. Want sy het haar rok so in die ry uitgetrek. Sy het nou net haar bra en ‘n pêntie, die een wat ek vol kom geskiet het, aan.

Ons stop by ‘n robot en ek vra haar of ek ‘n trilsmul kan kry. Want ek is weer jags en lus vir haar mond. Sy stem in en ek trek my broek so ‘n bietjie af. Ten minste bly ons in ‘n stil deel, so niemand was toe op die pad nie. Almal is besig om hul Sondag-slapie te vat.

Toe ek weer sien, is ons by haar huis. Ek trek die kar in haar motorhuis in. Sy sê sy wil net eers ‘n middagslapie vang en dan kan ons uitgaan vir iets om te eet – of sommer kitskos bestel. Ek stem in dat ons ‘n rukkie moet gaan lê. Sy sien ek stap aan na die kamer waar ek voorheen geslaap het en vra my wat doen ek. Toe ek sê ek gaan daar dut, sê sy ek moet langs haar kom lê; dis nou my nuwe slaapplek in haar huis. Ek trek my hemp en broek uit, maar hou my onderbroek aan en vly my op die bed langs haar neer.

Ek kan nooit deur die dag slaap nie en ek weet nie hoekom nie, maar die dag het ek. Dit was so vier ure. Ek het ook ‘n lekker verrassing gekry aan die einde van die slaapsessie. Want ek word wakker gemaak met ‘n tong op my piel.

Tante Tina sê daar is nou nie meer tyd om uit te gaan nie en wil weet of ek ‘n burger of pizza wil hê. Sy staan op, kry die slimfoon in haar handsak en staan langs die bed om te bel. Sy moes al opgestaan het terwyl ek nog geslaap het, want ek sien sy het nuwe onderklere – ‘n bra en broekie – aan. Ek staan ook op en nog steeds in my onderbroek gaan staan ek agter haar. Ek vou my linkerarm om haar en met my hand hou ek haar linkertiet vas en druk dit terwyl sy die bestelling plaas. My ander hand reik regs om en is op haar poesie. Ek kan ruik sy het gestort of iets. Sy sy ruik vars.

Soos ek haar klitoris vryf, begin sy met haar agterstel so ‘n bietjie teen my onderlyf rondmaal. Ek hoor sy beëindig die gesprek. Sy maak haar van my los en ek sien sy stap badkamer toe. ‘n Rukkie later kom sy uit. Sy het iets in haar hand. Toe sy by my kom, gee sy vir my iets wat lyk soos ‘n remote.

“Wat is dié?” vra ek.

“Speel net en kyk,” antwoord sy.

Ek druk die klein knoppie op die toestel. ‘n Oomblik later verskyn daar ‘n skerm waarop staan “Speed 1”. Daar is ‘n plus en ‘n minus bokant die teks. So nuuskierig soos wat ek is, druk ek nou die plusknoppie om te sien wat gebeur. Ek weet nie of ek my verbeel nie, maar dis asof daar ‘n gedempte gegons in die kamer is. Ek sien tante Tina, wat eenkant staan, se voete versit ‘n bietjie. Haar bene begin bewe. Sy wil-wil so ‘n klein bietjie moan, klink dit vir my. Aan die op en af deining van haar borste en die half oopgesperde mond kan ek sien haar asemhaling het begin jaag. Ek besef dat daardie knoppie ‘n vibrator geaktiveer het. Ek kyk na die voorkant van haar broekie, maar sien niks; dis sweerlik in haar poesie!

Half sarkasties sê ek: “Mag net Tante nou bevredig word, of ek ook?” Nog steeds net in my onderbroek, gaan sit ek op rand van die bed.

Sy stap na my toe en kom sit wydsbeen oor my skoot. Haar poesie druk teen my bultende piel in die onderbroek. Ek kan die vibrasie in haar poesie aan my piel voel. Dis onbeskryflik lekker. Ek begin om haar bra uit te trek en suig dan haar mooi pienk-bruin tepels wat flussies so fraai onder die materiaal van die bra vertoon het. Met die vibrasie aan my piel is ek besig om na ‘n orgasme op te werk.

“Kan ek op Tante se tiete kom?” My stem is half hees as ek dit vra. Want ek wil sien hoe lyk dit as my kom op haar tiete val; dis ‘n fantasie van my.

“Jy kan kom op my waar jy wil, Boeta,” antwoord sy gou.

Ek dink by myself dit voel so verkeerd, maar ook tog so reg. Dit voel of ek nie meer kan hou nie en ek vra haar om van my skoot af te klim. Ek staan op en laat haar op die rand van die bed sit. Ek pluk my onderbroek af. My piel is in my hand en ek rig dit op die voorwerpe van my begeerte. Die vibrator gons steeds. Net toe ek kom, lui die hekklokkie. Ek spuit die meeste semen op haar borste uit. Ek sien hoe sy dit begin invryf. Maar ek moet die spuitsessie kortknip vir ons kos. Ek pluk my onderbroek weer op en voel hoe my laaste druppels ‘n nat kol daarin maak. Dan trek ek my broek aan om uit te gaan.

Nadat ek die kos gekry het, sê sy ons eet eers die lekker deel, die nagereg. Dan kan ons die burgers en pizzas eet. Ek wonder nog wat sy bedoel met “die nagereg”, toe dit vir my duidelik word.

“Boeta, onthou jy laas keer in die stort toe jy per ongeluk jouself in my hol ingedruk het?”

“Ja, wat daarvan, Tante?”

“Wil jy dit probeer, Boeta? Maar sê my eers, wil jy bloots ry of met ‘n kondoom?”

“Met ‘n kondoom Tante. Ek wil nie daai bruin goed op my piel kry nie.”

“Reg so,” sê sy en ek sien sy gaan weer badkamer toe. Die badkamerkassie se deurtjie, kan ek hoor, klap na ‘n rukkie toe. Ek is reeds uit my broek en onderbroek uit toe sy die slaapkamer binnekom. Sy het goed in haar hand wat sy op die bedkassie neersit. Toe ek nader staan, sien ek dis ‘n boksie geknobbelde kondome en smeermiddel.

Dit was my eerste keer met ‘n kondoom aan my piel. Wat ‘n weird ervaring, maar ja – as dit moet, dan moet dit.

Sy los die gonsende vibrator in haar poesie terwyl sy op haar hande en knieë op die bed in posisie kom. Die tante sê die vibrator sal dit net lekkerder maak as dit daar bly terwyl ek haar in die hol naai. Ek sê dis oukei en sien die pienk verwyderingstoutjie hang so so 3 of 4 cm uit toe ek stelling agter haar inneem.

Ek smeer die kondoom vol glymiddel en druk my pielkop teen haar hol. Dit vat ‘n tydjie, maar uiteindelik glip hy in. Haar anusringspier is baie stywer as haar vagina s’n, voel ek. Die penetrasiegevoel is sommer baie anderster as die van haar poesie.

Ek kan met my piel voel, soos ek haar naai, hoe die vibrator in haar poesie vibreer. Dit maak my net meer jags.

Ek besluit, na vele stote in die hol, ek gaan die vibrator uithaal. Want ek wil in haar poesie ook ingaan – so diep as moontlik – en wil geen obstruksie hê nie. Met my laaste truhaal trek ek my piel heeltemal uit haar rektum uit. Ek pluk die kondoom af en trek die steeds gonsende vibrator aan die uittrektoutjie stadig uit haar poesie uit. Sy draai om en kyk my vraend aan. Dis asof sy onseker is oor wat ek wil doen. Maar voor sy haar mond kan oopmaak om te praat, stoot ek haar terug sodat sy op haar rug lê. Dis asof sy weet wat kom, want haar bene gaan dadelik oop. Gou is is ek weer in haar – hierdie keer in haar poesie. Die trillertjie lê langs ons op die bed en gons. Die kontrole op die bedkassie is vir eers buite albei van ons se bereik.

Na ‘n paar harde pompe met my kaal piel kom ek. Maar teen die tyd dat ek my verslappende piel onvermydelik moet uittrek, het sy nog nie gekom nie. Ek besluit om haar te begin eet en sak met my mond in haar mik in. Dis nie lank nie, of ek hoor haar kreun van orgasmiese ekstase.

Nadat sy volledig gekom het, soen ek haar en vra hoe het die nagereg vir haar geproe. Daar was net stilte met ‘n glimlag van haar kant af.

 

(Lees volgende episode HIER)

12+

6 thoughts on “Tante Tina (3)

 • Nov 7, 2019 at 10:05 pm
  Permalink

  Daars nog twee oppad een wat net na die aan gaan en dan een wat baie ver vooruit gaan

  Reply
 • Nov 7, 2019 at 12:18 pm
  Permalink

  Jagsie – weereens absoluut fantasties geskryf.
  Voorwaar is vrouens soos goeie wyn, hulle raak net beter en beter.

  Reply
 • Nov 7, 2019 at 9:14 am
  Permalink

  Tante Tina is enige jong man se droom. Lekker storie

  Reply
 • Nov 6, 2019 at 3:05 pm
  Permalink

  Damn dit is nou n lekker storie… en met n lekker uitwerking ook.
  Ek wil ook so n tante he…jonger of ouer…makie saak nie lol
  Mooi geskryf Jagsie

  Reply
 • Nov 6, 2019 at 1:12 pm
  Permalink

  Tante Tina bly tops!
  Sy maak selfs ons ou manne katools.
  Lekker, Jagsie, lekkerrrrr !

  Reply
 • Nov 6, 2019 at 12:37 pm
  Permalink

  Ek wil so n tante he asb!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)
Enable Notifications.    Ok No thanks