Die prys van vryheid (3)

6+
Hoe lank gaan ek lees: 7 minute

deur Annelise

 

(Lees vorige episode HIER)

 

Hy hou sy hand na my toe uit waar ek op die grond van die manstoilette lê en trek my op wanneer ek dit vat.

Hy kyk na my boobs wat ek probeer toehou met my arms en vra dan weer: “Hoeveel betaal jy vir so 100 km?”

Dis seer tussen my bene. Ek kan nie nou weer …

“’n Blowjob?” vra ek.

“Mmmm,” mompel hy ingedagte. “Dis maar min.” Dan zip hy sy broek toe en vee sy hande aan sy broek af. “Ons kan in die kar verder praat oor die prys, is jy honger?”

Ek knik net.

“Oukei, jy het tien minute om jouself skoner te maak en my buite te kry. Ek sal ‘n shop soek.”

Hy trek die buitedeur agter hom toe op pad uit.

Daar is nie ‘n spieël in die plek nie. Daar is eintlik amper niks. Een wasbak met een kraan waaruit ‘n dun straaltjie water wat lek die wasbak al ‘n geel streep gekleur het. Een krip wat ook stukkend lyk en een toilet met geen sitplek en geen deur. Daar is nie toiletpapier nie en die plek stink vreeslik. Ek dink nie dit word eintlik meer onderhou nie – ek dink hier was eens op ‘n tyd ‘n stopplek vir lorries, maar  nou gebruik mense maar dit net as hulle regtig moet.

Ek balanseer myself bo-oor die toilet en piepie. Dit brand. Daar is bietjie bloed in die toilet as ek opstaan – ek spoel dit vinnig weg voor ek te veel daaroor dink.

My wit t-shirt is nie in my rugsak gesit nie – dit lê seker nog op die vloer van die lorrie se kajuit. En ek besef skielik dat my bootse ook weg is. Ek wil sommer huil.  Dit lyk darem nie of enigiets uit die rugsak gevat is nie. Heel onder in is my beursie nog, met die R500.

Ek maak my waslap onder die kouekraan nat. Dan smeer ek dit met seep. Ek gaan nie in die Kaap uitkom as mans nie my soontoe wil vat nie en niemand gaan my wil vat as ek nie skoon is nie. Ek trek my short uit en was my poesie en daarna my hele lyf met die seepwaslap en dan vee ek myself met die uitgespoelde waslap weer af.

Daarna borsel ek eers my tande en dan my hare so goed as moontlik uit en maak dit in ‘n poniestert agter my kop vas.

Ek het nie so baie mooi panties nie. Ek kon net ‘n paar inpak en elkeen is bedoel om seksie vir mans te wees. Ek het baie van my wit kant ene gehou wat seker ook nog agter in daai lorrie lê. Ek trek die eerste ene wat ek kry aan. Hy is swart, glibberige materiaal – amper soos satyn met sulke klein gaatjies in waardeur mens my vel kan sien.

Ek weet nie mooi wat om verder aan te trek nie. Ek het baie min klere, alles moes in die rugsak pas. Op die einde trek ek maar weer my denim short aan met ‘n nuwe t-shirt. Hierdie een is swart en sit minder styf, maar hy is korter – eindig halfpad tussen my boobs en maag. Ek dink ek moet maar weer dit sonder ‘n bra dra. Ek moet nog ver gaan en miskien help dit dat mans sal belangstel.

Die man wag vir my in sy kar wanneer ek uitkom. Dis ‘n BMW – nie een van die nuutstes nie, maar nog steeds nice. Die kar ruik lekker as ek inklim. Soos leer en soos kos.

“Al wat ek kon kry is ‘n garage pie en Coke,” sê hy. Hy gee vir my ‘n plastieksak aan.

“Dankie,” sê ek.

Ek is baie honger en eintlik ook baie moeg. Maar die Kaap is nog ver. Baie ver. Miskien moet ek omdraai. Sê-nou die meeste mans is so groot soos die vorige ene? Sê-nou dis altyd so seer?

Die man ry uit die dorp uit en draai dan na so tien minute in een van daardie piekniekplekke langs die pad in.

“Ek wil ook eers eet,” sê hy. “Klim uit dan praat ons oor jou prys terwyl jy nie krummels in my kar mors nie.”

Die windjie is nogal koel so vroeg in die oggend, maar ek gaan sit oorkant hom by die sementtafeltjie en begin eet. Die kos laat my al klaar baie beter voel.

“Een blowjob is te min,” sê hy skielik.

Ek kyk net vir hom. Gaan hy my hier langs die pad los?

“Hoe oud is jy?” vra hy.

“Negentien.”

“Mmm,” sê hy weer soos vroeër.

“Oukei, hier’s my deal. Jy suig my nou af en dan speel jy met my piel die hele pad. As ek weer styf is voor Otjiwarongo, dan gee jy my nog ene. As ek nie vinnig genoeg herstel nie sal hierdie ene betaal vir die pad.”

Ek weet nie regtig wat om te sê nie, want ek weet nie hoe lank mans vat om weer reg te kom nie, maar as ek nee sê weet ek nie hoe vinnig hier weer ‘n kar sal verbykom nie.

“Oukei,” sê ek.

Hy loop na my kant van die tafel.

“Lig op jou hemp” sê hy. “Jy het vanoggend so toegehou. Ek wil jou tiete sien.”

Ek lig my hemp op tot bo my boobs.

“Jissis, jy het manjefieke tiete. Hulle kan jou amper alleen kry waar jy wil wees.” Hy vryf hulle. “Maar moet nie te veel dink oor wat ek nou-net gesê het nie, want dan beroof jy ‘n hele klomp mans van hierdie lyf en dit sal net te hartseer wees.”

Ek frons, want ek verstaan nie.

Hy lag net.

“Oukei, kniel.”

Ek het video’s gekyk toe ek my reis beplan het en opgelees en ek dink ek weet wat ek moet doen.

Sy broek is reeds los en sy voël reeds uit wanneer ek voor hom in die stof kniel. Die klippies onder my knieë maak bietjie seer. Hy is darem nie eens halfpad so groot soos daai ding van die lorriebestuurder nie. Ek weet nie eens of daardie in my mond sou kon pas nie.

Ek suig sy voël in my mond in. Dit smaak so souterig, maar is nie te erg nie. Ek is nie seker of ek reg is nie, maar beweeg my tong so bietjie om sy voël se punt terwyl dit in my mond is.

Ek suig hom dieper in my mond in en laat hom dan bietjie uitgaan en suig dan weer in. Ek dink dit werk, want ek voel hoe hy styf word in my mond. Ek hou maar so aan terwyl dit lyk asof hy tevrede is. Na ‘n rukkie begin sy heupe beweeg. Hy druk homself bietjie dieper in my mond in. Ek kan hoor hoe hy vinniger asemhaal. Ek maak weer met my tong ‘n draai om die kop van sy voël en suig en laat los dan weer ritmies. Sy heupe beweeg al vinniger en dan voel ek sy hande agter my kop. Hy druk nou self my kop al dieper oor sy voël. En dan verstyf sy voël in my mond en sy hande agter my kop. Ek kan nie meer wegtrek nie. In my mond voel dit asof hy dikker en dikker word en dan skielik is my mond vol van iets taai.

Ek probeer wegtrek, maar hy hou my te styf vas.

“Sluk,” kreun hy terwyl hy nog vir oulaas ruk. “Hoere sluk.”

(Nog ‘n les oor wat mans van hou.)

Ek sluk die dik vloeistof wat in my mond is. Dis nie lekker nie. Ek word amper naar, maar daar is nie regtig plek vir naarword nie. En dan is dit uiteindelik klaar. Hy trek sy voël uit my mond uit. Hy bêre dit nie.

Ek staan op.

“Klim in,” sê hy en begin sommer kar toe stap.

Ek gryp my laaste bietjie Coke en klim  vinnig in die kar langs hom. Hy trek amper dadelik weg.

***

Ons is nie meer ver van Otjiwarongo af nie. Minder as dertig kilometer. Ek het die hele pad sy voël en balle gestreel en op en af gevryf. Aan die begin was dit taai van sy kom en my spoeg, maar dit het later droog geword. Aan die begin het sy voël ook slap gelê oor sy balle.

Terwyl ek met my regterhand my deel van die kontrak nagekom het, het hy my vertel van sy dogter wat ook blonde hare het soos ek. Hy is so trots op haar, want sy is baie slim. Sy gaan waarkynlik aanvaar word om Medies te swot oor twee jaar.

Sy piel begin onder my hand roer.

Hy sê sy kan enigiets word wat sy wil, sy is selfs goed in sport. Elke Saterdag gaan kyk hy hoe sy perdry.

Sy piel is nou stokstyf.

“Begin maar suig, poppie,” sê hy. “’n Deal is ‘n deal.”

Hy vat my aan my bokstert en trek my kop na sy skoot toe af.

“Dis nog ‘n entjie,” sê hy, “so jy kan eers net rustig suig. Ons chat mos anyway sommer lekker so tussen-in.”

Hy het nog ‘n jonger dogter ook, vertel hy. Haar ma uitgeknip. ‘n Donker skoonheid.

Hy druk my kop dieper in sy skoot in.

Sy is haar papa se oogappel, hy kan nie vir haar nee sê nie. Sy draai hom om haar fyn pinkie.

Sy heupe begin weer beweeg, maar hy praat nog steeds so nou en dan. Ek hoor hulle het ‘n strandhuis in Swakop.

“O jissis, hou net so aan,” sê hy. “Ek gaan nou skiet.”

Ek suig so goed ek kan so tussen sy lyf en die stuurwiel. Hy praat nou nie meer nie, die hand om my bokstert trek nou net stywer en druk my dieper af.

“Urgh,” kreun hy en pomp weer my mond vol.

Wanneer hy uiteindelik my toelaat om my kop op te lig het ek al meer as een keer gesluk.

Hy sit homself nou uiteindelik terug in sy broek en maak dit dan vas.

Die dorp is nog net tien kilometre ver.

Ek drink die laaste bietie Coke in my bottel en sit my rugsak op my skoot.

“Waar moet ek jou aflaai?”

Ek weet nie, ek was nog nooit hier nie.

“Enige plek,” antwoord ek.

Hy steek sy linkerhand na my toe uit en druk dit onder my hemp in. Hy druk my boob asof hy met ‘n ballon speel. Ons is nou in die dorp. Hy trek by die Spar se parkering in. Sy hand is steeds onder my hemp. Asof vir oulaas lig hy my hemp tot bo my boobs. Dan grawe hy in sy broeksak. Hy haal sy foon uit en neem my af met my hemp so bo my boobs.

“Manjefiek,” sê hy.

Dan sluit hy my deur met ‘n knoppie aan sy kant van die kar oop voor hy na my toe draai en sê:

“Jy het jou eie talente, ne? Ek is seker jou pa is ook trots.”

6+

18 thoughts on “Die prys van vryheid (3)

 • Aug 26, 2019 at 12:42 am
  Permalink

  Dis voorwaar ‘n roete met op en af kinkels wat ons meisie stap om by haar eindpunt uit te kom.
  Annelise se animasie styl vir hierdie storie maak dit baie opwindend.
  Dankie, meesteres van die Pen-en-Papier!

 • Aug 12, 2019 at 9:35 am
  Permalink

  Ai, die storie het ek nou so geniet dat ek spyt is die dorp was so vining daar. Sommer ‘n lekkerte ervaar s terwyl ek gelees het. Baie goed en dit word nou soos “Wolwe dans in die skemer,” op Springbok radio………; kan nie wag vir die volgende episode nie .

 • Aug 11, 2019 at 7:33 am
  Permalink

  Donker… Ek dink ons Lelie het nog ‘n lang pad voor haar…

  Metalica sing: “when it comes to me, and you’re seeing a light at the end of your tunnel… it’s just a freight train coming your way…”

  Moet net nie ophou skryf nie – ek pes Franse flieks wat in die middel van ‘n storie gaan hang…

 • Aug 10, 2019 at 9:19 am
  Permalink

  Manjefiek geskryf…. ek sien uit na die volgende episode Annelise

 • Aug 9, 2019 at 1:48 pm
  Permalink

  Weereens absoluut uitmuntend geskryf Annelise. Lyk my haar geluk het so effens gedraai. Maar die Kaap is nog bitter ver.

  • Aug 9, 2019 at 10:57 am
   Permalink

   In Vreesloos 😉 Hy is te erg vir hier. (Ek het so aangedui onder aan episode 1) 🙂

    • Aug 12, 2019 at 4:36 pm
     Permalink

     Ek het die 2 de episode vir so rukkie in Vreesloos oop gaan maak vir die wat wil lees. xxx

   • Aug 12, 2019 at 7:28 am
    Permalink

    Hi Annelise, Is dit nie moontlik om vir ons armes van dae wat nie op Vreesloos is, net so ‘n kort precis weergawe, sans die verskriklikhede wat nie hier mag verskyn nie, van hoofstuk 2 hier te gee nie? Anders verloor ons heeltemal die draad van die storie.

    • Aug 12, 2019 at 8:17 am
     Permalink

     Hehe dis ner R50 maar ek sal ‘n plan maak ja 🙂

     • Aug 12, 2019 at 4:36 pm
      Permalink

      Ek het die 2 de episode vir so rukkie in Vreesloos oop gaan maak vir die wat wil lees. xxx

Leave a Reply

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)