6 thoughts on “Bloufoto vir ‘n bloumaandag

 • May 10, 2017 at 7:36 am
  Permalink

  Einge huisvroue van bethal wat wil naai kan my add op whatsapp van bethal alleen like enige ouderdom van 20to49 dq

  • May 10, 2017 at 11:05 am
   Permalink

   Hi, ek het besluit om een van jou vier comments goed te keur. 😉 Wil jy nie gaan kyk na die klein advertensies op die menu nie? Dis dalk ‘n beter plek om jou versoek te plaas. As mense begin ads uitneem sal ek ook gereeld die aandag daarop vestig. 🙂 Hier is die link: https://kombiekiehier.co.za/advertensietjies-2/

 • May 9, 2017 at 7:56 am
  Permalink

  Goeie oefening vir mooi abs, girl.
  As jy ‘n ander apparaat benodig…ek is besikbaar.

 • May 9, 2017 at 7:32 am
  Permalink

  ja, beslis baie beter as n foto…. volgende een asb in kleur!!

  MMMM Baie lekker vryf jou muis my liefie….

Leave a Reply

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)