Van niggies naai kom by-steek

deur Skerf

Nie te lank terug chat ek en ‘n kuber-ruimte-meisie oor ditjies en datjies; en die onderwerp: “wie was jou eerste naai, en hoe oud was jy?” kom toe onwillekeurig uit die bloute op.

Vir my was dit ‘n maklike vraag om te antwoord, want my eerste naai was ‘n formidable-epic-experience-of-note! Dit was ’n scene wat probably eendag ‘n plek in ‘n Quinton Tarantino of Robert Rodriquez movie sal vind. Maybe, net maybe in die nabye toekoms sal ‘n “heilige rendition” in kerke vertel word om die wrath van God te beklemtoon en sodoende die be-jesus uit tieners te scare!

My niggie was ‘n jaar jonger as ek. Om fair te wees, sy was nie my bloed-niggie nie. Sy was my stiefsussie se dogter. Mooi was sy nie, maar jags was sy wel. Sy het my ook laat bloos, maar dit het haar glad nie die minste gepla nie. Inteendeel …

Die eerste keer wat sy my onkant gevang het, was by ons plaasdam toe ek besig was om babers te voer. Sy het langs my kom sit en net vir my gesmile.

“Wat!?” vra ek.

Sy druk haar wysvinger in my neusgat en sê: “Ruik!”

Ek probeer uitfigure, maar kan nie. “Wat is dit?”

Sy glimlag, staan op en trek haar panty uit. “Check!”

Sy lig haar blommetjiesrok op en trek haar twee piepklein poeslippies met haar duim en wysvinger uitmekaar. Met haar ander hand se wysvinger en gebukkend vooroor (sodat sy beter kan sien) vee sy versigtig wit korreltjies vagina-kaas uit haar vruggie. Sy staan op en druk dit fyn tussen haar vingers en sê: “Proe!”

Ek trek my kop weg en sê: “Nee fokkit!”

“Is jy bang?” vra sy met ‘n evil grin.

“Nee, ek nie bang nie, ek’s net nie lus nie.”

Sy druk my speels op die gras vas, gaan sit wydsbeen oor my sonder haar panty en probeer haar vingers in my neusgate druk terwyl ons altwee soos jagse tieners giggel.

“Wil jy naai?” vra sy my.

Teen die tyd is my neusgate vol vagina-kaas en ek het so ‘n groot horing dat logies redeneer nie meer ‘n opsie is nie.

“Ons kan nie hier naai nie!” ritereer ek.

“Waar dan?” giggel sy.

“In my den op die koppie onder die groot Kameeldoring.”

“Kom ons gaan!” ruk sy my aan die arm.

Steeds giggelend en speels trippel ons na my den. Foreplay was gedoen volgens ons en al wat oorbly was om van ons klere ontslae te raak en “dit” te doen. Teen die tyd was ons al so jags dat my niggie sommer sonder skroom my aan my piel gryp en hom die pad na die verbode grot wys. Ons was feitlik net aan die gang toe ek ‘n ge-zoem bo my kop hoor.

My niggie stop meteens en vra: “Is dit bye?”

Ek raak stil en tune: “Moenie worry, hulle sal ons nie pla as ons hulle nie pla nie.”

Ons het al vinniger en louder begin naai en soos ons louder raak, raak die ge-zoem louder. Ons was kort voor fyndraai toe die eerste by my op my rug steek, toe my niggie, toe weer my, toe weer my niggie. Ons kon nie ophou naai nie en die bye wou nie ophou steek nie. My niggie het aan my vasgeklou soos ‘n pitbul aan ‘n tyre, en geskree: “Jissus, NAAI MY KLAAR!”

So tussen die bysteek en gekree deur het ons altwee vir die eerste keer GEKOM.

Ons het nooit weer daarna genaai nie, want my niggie het vas geglo dat dit God was wat die bye op ons laat toesak het omdat ons “stout” was. Ek en sy moes beide dokter toe vir ons bysteke.

Volg Kombiekiehier op sosiale media:

18 thoughts on “Van niggies naai kom by-steek

 • October 19, 2017 at 6:03 pm
  Permalink

  ‘n Lekker lang dik piel sal ek waardeer

  Reply
  • November 10, 2017 at 5:13 am
   Permalink

   ek het een vir jou!!!!!!!!!!!

   Reply
  • November 20, 2017 at 2:59 pm
   Permalink

   Ek het die regte mediesyne

   Reply
  • November 26, 2017 at 4:04 am
   Permalink

   Ek en my niggieswad te aktief vir ons gesondheid en ek mis daai lekker knippies dit was die heerlikse en altyd die beste

   Reply
 • September 30, 2017 at 1:42 am
  Permalink

  Eks fokken lus vir ‘n lekker dik en lank stokstywe piel nou wat my poes woes sal kan naai

  Reply
  • October 2, 2017 at 9:29 pm
   Permalink

   Jissie Amitaf – so ‘n bek moet jem kry 😉

   ‘n Man kan nie so ‘n jagse wekroep van ‘n vrou onbeantwoord laat nie – dis eenvoudig net nie gentlemanly nie.

   As jy jou hart so onbeskroomd uitstort is ek seker daar is ‘n menigte piele wat in respons styf word. Maar miskien moet ek eerder nie namens die ander praat nie. Weet maar dit – jou vuilbekkige jagsgeit maak my moer jags en stokstyf.

   Reply
 • June 7, 2017 at 11:56 am
  Permalink

  Laat my dink aan my jong dae ek het baljaar onder my niggies het 5 van hulle gehad een jagser as die ander

  Reply
 • March 10, 2017 at 12:55 am
  Permalink

  Ek smaak n lekker dik piel om my te naai

  Reply
  • October 7, 2016 at 12:53 pm
   Permalink

   jor ek lus nou deep genaai wees poes is al nat

   Reply
   • October 19, 2016 at 5:23 am
    Permalink

    Nice. Se net waar & wanneer & ek’s daar. Sal jou wys hoe.

    Reply
 • November 20, 2014 at 9:59 pm
  Permalink

  ‘n Stekery is gewoonlik nogal warm, maar hierdie een besonder heet.

  Reply
 • November 19, 2014 at 9:23 am
  Permalink

  Sjoe! Vuurwarm!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)