5 thoughts on “Vroue word ook lus …

 • Avatar
  Sep 26, 2016 at 8:46 pm
  Permalink

  Jisterday. Lanklaas so gebloos en gehoor hoe n dame haar lusse en drange so lieries beskryf.
  As iemand wat verafrikaans het, salute ek jou deur die woord klit te vervang met n Afrikaanse ‘pit’ Jy verdien sommer n bottle Bells!
  Eerste keer dat ek sien n dame so eerlik en gemaklik met wat sy wil he in n stoutmaak sessie!

  Ps: Mammaweb jy het kompetisie

  Reply
 • Avatar
  Sep 25, 2016 at 7:03 pm
  Permalink

  Progress, ek hou van jou openheid en jou eerlikheid oor waarvan jy hou. En verder, ek vind jou term “pit” vir jou klitoris baie interessant. Dis baie gepas, want daardie deel van die klitoris wat mens sien is maar net die voorste deel – die koppie en dalk ‘n klein deeltjie (‘n paar millimeter) – van sy skag. In werklikheid strek die klitoris se “wortels” baie dieper en wyer – soos die pit van ‘n paraffienlamp. So twee tot drie sentimeter van die voorpunt sprei dit uit en strek ‘n sentimeter of twee weerskante van die blootgestelde deel. Verder strek dit ondertoe tot weerskante van die voorste deel van die vagina. Dis waarom ‘n vagina-orgasme, deur penis- of vingerbewegings aangebring, baie keer sametrekkings gee wat jy ook in jou klitoris kan voel. Die voorste twee of drie sentimeter van jou klitorisskaggie en -koppie kan dan sommer wild wriemel. Jou klit is dus inderdaad soos die pit van ‘n olielamp, met net ‘n klein deeltjie wat bo uitsteek. Dis natuurlik hierdie deeltjie wat die eroties sensitiefste is en wat jou so van ‘n man se tongstrelings laat hou.

  Hou aan om die manlike mond, tong, vool en duim te geniet! En laat daai tong jou pit behoorlik behoorlik aandraai!

  Reply
 • Avatar
  Sep 25, 2016 at 2:47 pm
  Permalink

  Klink wow maar die vroue wat so plesier wil word is maar min….

  Reply
 • Avatar
  Sep 25, 2016 at 12:00 pm
  Permalink

  Oe Nas laat ek jou nou vertel van vroulike lus. Ons wil ons tepels laat suig, n warm asem oor my koejawel terwyl jou tong met my pit speel.
  Dan die grootste lus is vir n stokstywe piel diep binne my klamheid. Terwyl ek gesteek word moet n duim in my hol gaan dan wil ek spuit soos ek kom. Dis dis lekkerste kom.( Anaal en vaginaal op 1 tyd) Vra maar enige vrou!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)