Ek onthou – Memoirs van ‘n Boerhoer (3)

deur Bikilus en sy naaimaatjie

(lees vorige episode HIER)

 

Geagte Mevrou,

Dis waar ja, my seksuele ontwaking was nogal skielik, maar ek glo dat die bruidjies wat op 16 trou nog slegter daaraan toe is. Hulle het skaars begin bloei, dan is dit huweliksaand. Is ek verkeerd as ek meen dat die meeste mans ook maar in die donker ploeter as dit by bedsake kom? Veral aan die begin.

Hoe ookal, in Gretig het ek eintlik ‘n sagte landing gehad. Sy het my in die begin probeer beskerm, maar nie mooi rekening gehou met die wilde kant van Koekie Berg nie. Die sleg ding is natuurlik dat daar met die Tommies atyd ‘n “moet” by die daad was, daar was maar altyd die kos op die horison. Ons luste was nie regtig ter sprake nie.

Ek moet ook erken, die speletjies met die Rooinekke het iets in my wakker gemaak. Ek het neuk nie meer as iets slegs, iets wat mens net in die donker doen, gesien nie. Dit het altyd makliker geword om my rok op te lig, ‘n voël te lek, of in my koekie in te vat. Ek het ook graag met myself gespeel, of ek en Gretig het in die nag met mekaar se pret-ertjies, soos ek besluit het om dit te noem, gespeel. Dit was net moeilik om stil te bly…

‘n Toneel wat later oorbekend geword het, het dus die aand nadat ek oopgemaak is, afgespeel. Ons wag tot almal in die kamp slaap, of so hoop ons, en dan sluip ons na die Tommies toe. Twee Tommies om mee te begin, een hou kywie, later ruil hulle om en so kry elkeen sy beurt.

Daardie aand was daar net een Tommie in die tent. Die een met die groot meneer.

“Tonight is my night.” Hy maak sy arms oop en nooi ons binne. Die man ruik skoon en is glad geskeer. Sy mond vroetel in my nek en ek kry ‘n krieweling.

“I want to be your first,” sê hy

“No, you have to be slow,” Gretig is dadelik op haar perdjie.

“Ontspan Greet, kom ons wys hom ‘n ding.”

Hiermee lig ek my kop op en trek sy mond nader. Ons lippe raak aan mekaar, dan dwing sy tong my mond oop. Sy tong dring in my mond in. Dis nogmaals nuut. En lekkerrr. Die sensasie spoel van my mond af deur my lyf. Ek het nooit gedink soen kan so lekker wees nie. En dan met iemand wat jy nie lief het nie. Ek voel ‘n lamheid in my knieë, voel ‘n lus in my wakker word. Tommie se tong verken my intieme mond, dan soek hy teen my nek en my hals af. Ek wonder ‘n oomblik wat van Gretig geword, toe besef ek sy het op haar knieë gesak en is besig om Tommie se voël te lek.

“Let’s move to the stretcher,” kom dit van die Tommie. In die loop stroop ek my rokkie af. My spierwit lyf, my tieties en my harige koekie “on full display” soos die Tommie gesê het. Gretig probeer nog halfhartig keer, maar ek maak haar stil.

“Gretig, jy het gesê dat ons dit net sowel kan geniet. Kom ons geniet dit. Ek is reg vir wat kom.”

Hiermee vat ek Tommie se broek en trek.

“Off, off,” beveel ek, “everything.”

Tommie se broek spat en dan sy baadjie en hemp. Ek vroetel met my hande deur sy effentjies borshare en lig my mond weer op na hom. Die volgende soen duur ‘n ewigheid, my tong nou slimmer, my lippe geleerd. Saam sak ons op die stretcher neer, ek en Tommie soen, Gretig alweer met sy voël in haar mond.

“Ek wil ook,” en ek beweeg na sy voël toe. Ek en Gretig speel klavier en viool met sy voël, ons tonge om die beurt op en af, en tussendeur soen ons mekaar, melk ons mekaar se monde.

“Sit vir my ‘n sponsie in Greet.”

“Is jy seker?”

“Ja, ek wil dit oor kry. Ek wil voel hoe dit voel”

Ek voel haar by my koekie vroetel, haar vingers dartel oor my lippies. Sy druk haar vingers so effens in my op, sprei my nat oor my lippe, oor my pret-ertjie. Dan voel ek haar beweeg, haar mond op my koekie, haar tong ‘n warm, dartelende vlinder. Op my pret-ertjie, dan af tussen my lippies deur, tot in my ingang, twee-drie keer, in en uit, en verbeel ek my of fladder sy saggies oor my agterent.

Ek voel weer daardie ongelooflike, daardie besonderse, daardie heerlike gevoel iewers in my dieptes. Dis asof dit vanuit my diepste binneste begin, deur my koekie se tonnel versprei, dan na my pret-ertjie. Ek trek saam, ek voel my bene saamtrek, ek begin ruk, vryf my koek deur haar mond, soek-soek haar tong. Ek druk my vas teen haar, stamp my koek teen haar mond, haar gesig vas. Ek kom, Mevrou, ek kom met rukke, met ‘n plesier ongekend, maar by almal, self by u bemind?” Dis ‘n gevoel waaraan ek gewoond sou kon raak.

Stadig bedaar dit. My bene is lam, eintlik my hele liggaam. Soos die sametrekkings bedaar beleef ek weer iets nuut. Dis asof die hele wereld anders lyk, asof alles beter is, asof die oorlog nie bestaan nie.

“Jy is nou gereed, Koeks. Listen Tommie, be slow hey. She’s new.”

Tommie draai my op my rug, druk tussen my bene in. Ek maak my bene wyd oop, druk my onderlyf gretig na hom toe. Ek voel sy stywe voël teen my koekie druk, voel hoe hy met sy hand daar vroetel. Hy vryf sy baie stywe piel tussen my koeklippe in, ek maak oop, dan kry hy die opening, sy voëlkop forseer deur die eerste versperring, hy wag, gee my kans om verder oop te maak, dan druk hy weer, dis effens seer, maar weer pas my koekie vinnig aan, maak verder oop, weer druk hy, dan glip hy heeltemal in.

Tommie trek uit, en druk in, trek uit en druk in. Ek voel eers nie veel nie, maar dan vou my koek vas om hom, begin daar weer iets in my roer. Ek druk op na hom toe, my oerdrang neem van my besit. Tommie reageer, iets breek in hom los. Hy tel spoed op. Vir “slow” is daar geen plek meer nie. Hy neuk my met alles wat hy het. Ek neuk terug. Wikkel my gat, sy balhare kielie my klit, dan trek sy gat saam, hy stamp, stamp, stamp in my in. Toe het ek dit nog nie mooi besef nie, maar later sou dit vir my groots wees. ‘n Man wat sy beheersing verloor, wat in sy neukdrang sy saad in my spuit. Wat mense ookal se, neuk se hoogtepunt is daardie oomblik van totale oorgawe, van een word met die natuur, ja van voortplant.

Tommie bedaar geleidelik, en ek beleef hoe hy deur alles gaan wat ek ‘n oomblik terug met Gretig beleef het. Amper asof ek van buite na hom kyk. Sy hoogtepunt, maar my teleurstelling. Hy was te vinnig vir my. Ek sou nie die aand saam met hom daardie hoogtepunt bereik nie.

Gelukkig was die aand nie verby nie. Die ander twee Tommies se beurt sou nog kom. Ons roep hulle. Ek is gereed, steeds soekende na my eie hoogtepunt.

“Who’s first?” sonder omhaal

“Koekie…”

“Shattap, Gretig. Jy kan ook een kry, maar die wil ek weer hê.”

James is eerste uit sy klere.

“Do me James.”

Soos te verwagte is sy voël klaar styf. Ek is ook sopnat. Nommer Een se saad druppende uit my uit. James is amper huiwerig, wetende dat ek my nie skoon gemaak het nie.

“Do me James.”

Hy laat hom nie weer beveel nie. Sy voël teen my lippe, dadelik teen die opening, ek oop en gapende, baie baie gereed. James gly in my in. Daardie gevoel, die gevoel van sy voël in my nat koek. Dit gly in my in, my poeslippe gryp dit vas, omhels dit, maak dit deel van my. Saam ry ons die oerritme, koppel ons, word ons een. Vir die tweede keer die aand bou daardie gevoel, dit waaraan ek later bykans verslaaf geraak het, van binne my op. Die keer bekruip dit my half onverwags, dit oorval my, spoel dit in golwe oor my. Weer en weer besit dit my, terwyl James soos ‘n besetene in en uit my dryf. Dan ruk hy ook, spuit en ruk en spuit en ruk. Ek voel sy saad spuit, ek word vol, dan loop ek oor.

Ja Mevrou, hierna sou neuk, steek of seks, soos dit nou genoem word, vir my natuurlik word. Net nie naai nie, daai los ek vir ‘n geliefde. Naai kan ek net doen met iemand aan wie ek vas genaai wil wees.

Die vrede het nie lank hierna aangebreek nie, toe moes ek leer om op my eie bene te staan. Gretig het my gelukkig goed voorberei hierop, maar daaroor vertel ek in ‘n volgende brief.

 

(Lees volgende episode HIER)

Volg Kombiekiehier op sosiale media:

4 thoughts on “Ek onthou – Memoirs van ‘n Boerhoer (3)

 • November 28, 2017 at 12:16 pm
  Permalink

  Dankie geniet dit vreeslik

  Reply
 • November 27, 2017 at 3:14 pm
  Permalink

  Dankie vir die terugvoer. Julle mag/moet asb krities ook wees. Dis al hoe mens leer. Dalk meer sensueel en minder seksueel?

  Reply
 • November 25, 2017 at 11:54 am
  Permalink

  Hierdie gebeure van daai tyd laat my altyd terug dink aan wat my ouma altyd gesê het – die lewe gee die boere suurlemoene, dan maak boer se kind koeldrank daarvan. Baie goeie storie julle 2tjies. Hou so aan asb.

  Reply
 • November 24, 2017 at 12:45 pm
  Permalink

  Dankie ek geniet hierdie stories baie!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Kontak ons as jy iets van Kombiekiehier wil hou vir jouself. ;)